Vipps er Norges mest populære betalingsapp med over en halv million brukere.  400 millioner kroner har så langt blitt overført via appen.

Som første bank lanserte DNB vennebetalingstjenesten Vipps i starten av juni, og appen havnet umiddelbart på topplistene i norske app-butikker. Siden har den blitt liggende på topp, og flere tusen nordmenn laster ned Vipps hver eneste dag. Av rundt 650 000 nedlastinger, bruker over 500 000 tjenesten aktivt.

– Nordmenn har tatt i mot Vipps med åpne armer, og etter bare et par måneder i markedet har Vipps en halv million brukere. Sannsynligheten for at de du ønsker å sende penger til, allerede har Vipps, er nå høy og stiger for hver dag som går, sier Trond Bentestuen, leder for personmarked i DNB.

Over 50 kroner blir nå overført via appen hvert eneste sekund, 3000 i minuttet eller 185.000 i timen. Det utgjør mange oppgjør av kinobilletter, fellesmiddager, taxiturer eller andre situasjoner der appen egner seg.

Har du ikke orket å lære deg ditt eget kontonummer, trenger du i alle fall ikke gjøre det nå. Med Vipps overfører du nemlig kun ved hjelp av telefonnummeret.

Snart kan du be om penger
Brukere av Vipps kan se frem til den første oppdateringen av tjenesten i løpet av sommeren, som gjør det mulig å be om penger.

– Vipps skal utvikles i takt med brukernes behov, og vil oppdateres med funksjoner som gjør hverdagen enklere og mer effektiv, fortsetter Bentestuen.

I tillegg vil det også komme andre funksjoner – så her er det bare å glede seg!

Vipps så får Aksel seg ny bukse og Ståle får tatt seg en bolle from DNB Bank on Vimeo.

 

 

Les også