På et år har Vipps endret måten vi gjør opp på. Nå skal Vipps revolusjonere hverdagsbetalingen. En av de første plassene der du kan ta i bruk Vipps til å betale er hos Kid Interiør.

– Kid er glad for å være en av de første bedriftene i Norge som tilbyr Vipps som betalingsløsning. Vi forventer at flere av våre besøkende velger å gjennomføre handelen basert på en enkel mobilbetaling med Vipps fra og med sommeren 2016, sier adm.dir. Kjersti Hobøl i Kid.

– Kid Interiør har som mål å skape en best mulig handleopplevelse for våre kunder i både fysiske butikker og i nettbutikken. Vi ser at våre kunder ønsker enklere og sikre betalingsløsninger spesielt på netthandel, og tror at Vipps vil gjøre handleopplevelsen på nett enda bedre, sier hun. I første omgang vil dette kun gjelde i nettbutikken, men på sikt vil Vipps også kunne benyttes som betalingsløsning i butikkene.

Har nå over 1, 5 million brukere
Folk har tatt imot Vipps med åpne armer siden appen ble lansert på forsommeren 2015. Vipps er tilgjengelig for alle, ikke bare DNB-kunder. Den fungerer for både iOS, Android og Windows Phone. Appen har gjort det enklere for folk å betale tilbake penger du skylder og enklere å gi pengegaver. Nå blir Vippsing også en del av hverdagsbetalingen, og skal bidra til å forenkle betalingen både på nett og i butikk.

– Vipps har etablert seg som den suverent mest brukte appen for vennebetaling med over 2 millioner nedlastinger og 1,5 million brukere. Nå utvikler vi Vipps til å omfatte hverdagsbetaling. Vi tror at utrykket «å vippse» vil bli et like vanlig utrykk som «å dra kortet» i løpet av det kommende året, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

– Vipps er enkel i bruk og egner seg veldig godt til hverdagsbetaling, derfor har det vært viktig å få på plass betalingsløsninger i butikker og tjenester som folk bruker ofte. I løpet av sommeren og høsten vil Vipps kunne benyttes til å betale for varer og tjenester, og listen over plasser der du kan benytte Vipps øker for hver dag som går, sier Garborg.

– Vipps har et klart konkurransefortrinn med at «alle» har lastet ned appen. Vi ser nesten ingen begrensninger for hvordan Vipps kan brukes fremover. Alt du gjør med Vipps skal være enkelt. Det er de som klarer å lage den enkleste og mest intuitive løsningen som vil vinne konkurransen. Her er det ikke bare bankene vi konkurrerer mot, men også andre store internasjonale aktører, fremholder han.

Les også