I mai byttet Svein Erik Lampe stilling og flyttet arbeidsplassen et godt stykke lengre sør. 4087 kilometer, for å være presis.

Svein Erik har som eneste ansatte ved Marbella-kontoret mye å holde fingrene i. Frem til slutten av mai jobbet han som Kundeansvarlig Relasjon for DNB i Alta, og nå innehar han stillingen som Sales Representative Marbella.

Her skal han hjelpe norske kunder på veien mot drømmen om en feriebolig i Spania.

Svein Erik forteller at dagene går til en blanding av kontortid og oppsøkende virksomhet, og at nettverksbygging er en viktig del av jobben på den spanske solkysten.

– Her må man være proaktiv og bygge nettverk inn mot de skandinaviske miljøene i regionen, sier han.

Alt du trenger å vite om boliglån i Spania

Vi har alt i fra veldig formuende til de helt vanlige som meg og deg

NORSKT – I SPANIA: Kontoret finner du på Marbella’s Golden Mile. Adressen er Edificio Centro Expo, Blvd. Alfonso von Hohenlohe s/n, 29602, Marbella, rett over gaten for Marbella Club Hotel.

Takknemlige kunder

I all hovedsak dreier DNB sin Marbella-virksomhet seg om å bistå nordmenn til å nå boligdrømmen i Spania, og Svein Erik forteller at det er et stort spenn i kundemassene:

– Vi har alt i fra veldig formuende personer til de helt vanlige som meg og deg som skal realisere sin drøm om egen feriebolig i Spania.

For det er ikke bare enkelt å skulle kjøpe en feriebolig i Spania, og det er mange potensielle feller. Heldigvis får kundene nyttige tips og gode råd av Svein Erik, som jobber for å gi kundene et låneprodukt som er enkelt å forstå, og så «norsk» som mulig, slik at kundene kan føle seg trygge gjennom hele prosessen.

I følge Svein Erik vet nordmenn hva de vil ha, og mange har klare preferanser. Men heldigvis er det en positiv og takknemlig kundegruppe å jobbe med.

Og det er jo egentlig ikke så rart.

– Vi hjelper dem med å realisere selveste drømmen! forteller Svein Erik fornøyd.

Ta kontakt angående boliglån i Spania

KJENTMANN: DNBs mann i Marbella på tur i fjellene utenfor den populære spanske byen. Foto: Privat

Fra nord til sør

For Svein Erik har overgangen fra Alta til Marbella gått ganske fint, og han har ingenting å utsette på klimaet i sin nye hjemby. Gjennomsnittstemperaturen er tross alt rundt 18 grader høyere i Marbella på en typisk dag i februar, sammenlignet med Alta.

Men skulle det være én ting han han savner fra Alta, så vet han akkurat hva:

– Om jeg skulle savne noe fra Alta måtte det være mine særdeles flotte og dyktige kolleger i DNB der oppe, sier Svein Erik, og avslutter med at hvis han skulle savne midnattssolen, snø eller familien for mye – så er ikke verden så stor likevel!

Kjøpe feriebolig på Costa del Sol? Du kan søke om finansieringsbevis før du vet hvilken eiendom du skal kjøpe

Slik kontakter du Svein Erik: mobil +34 626 979 223 eller svein.erik.lampe@dnbgroup.lu

 

Les også