Sommeren 2014 lagde Hasse Kongsparten en bucket list. Der stod det blant annet «Se World Wrestling Entertainment live».

– Jeg ble fascinert av wrestling på 80-tallet når Hulk Hogan, André the Giant og «Macho Man» Randy Savage herjet. Interessen tok seg opp igjen i voksen alder og jeg bestemte meg for å ta med sønnen min på et show når WWE var på turné i Europa. Selv om wrestling er avtalt spill og på mange måter en såpeopera med slåssing, er de fantastisk flinke underholdere, sier Hasse Kongsparten.

Når de først skulle reise ville Hasse sitte på første rad. Billetter, reise og opphold ble til sammen ganske dyrt, og da var det bare å begynne å spare!

Morsom sparing inn på wrestlingturkontoen

– Jeg opprettet en egen konto for sparing til wrestlingtur i Morsom sparing i nettbanken. Der satte jeg opp to måter å spare på. Den ene var at hver gang jeg brukte bankkortet, rundet jeg opp beløpet til nærmeste 10 krone. Når jeg for eksempel var på restauranter og gav tips, betalte jeg alltid et beløp som gjorde at det kom penger inn til sparemålet.

– Det andre spareoppsettet var at regninger eller faste oppdrag som ble trukket fra brukskontoen automatisk ble rundet opp til nærmeste 50 krone og overført til wrestlingtur-kontoen, forteller Hasse.

Etter 2 ½ år med Morsom sparing hadde jeg 15.000 kroner å spe på reisekassa med

WWE-SUPERSTJERNER: Tre av WWE-gutta far og sønn fikk oppleve denne kvelden. Her ser du Sheamus, Cesaro og Seth Rollins i sivil før kampen. Foto: NTB Scanpix

Kom i mål

På 2 ½ år hadde Hasse spart om lag 15.000 kr på korttransaksjoner og betalte regninger. 5. mai 2017 satt Hasse og Mathias (12) endelig på første rad på 3Arena i Dublin og så de store stjernene levere et forrykende show.

– Jeg synes funksjonaliteten i Morsom sparing er veldig bra. Man merker ikke så mye til at pengene settes av når man har satt opp fast sparing og det er artig å sjekke hvordan beløpet utvikler seg. Pengene flyr jo avgårde så det er like greit å spare litt hver gang man bruker kortet eller betaler regninger, sier Hasse.

Les også: Her er vår nye spare-app

Far og sønn har allerede begynt sparingen til ny tur

– Nytt sparemål via Morsom Sparing er allerede opprettet og heter Wrestlingtur 2019/2020. Denne gangen håper jeg på å få dratt til USA. Der skal vi se Royal Rumble, Summerslam, eller ett av hovedshowene, RAW eller Smackdown Live, forteller Hasse.

Les også