TRONDHEIM: DNB har flere kontorer lokalt i Trøndelag med dedikerte rådgivere og eiendomsmeglere, i tillegg til 400 dyktige rådgivere i kundesenter lokalisert midt i Trondheim. Foto: NTB scanpix

Som TOBB-medlem får du nå 12.000 kroner i rabatt når du skal selge bolig eller hytte. Medlemmene vil også få tilbud om rabatterte priser på boliglån i DNB.

– Avtalen gjelder alle TOBB-medlemmer, uansett boform, sier administrerende direktør i TOBB, Torbjørn Sotberg.

Han er godt fornøyd med den nye DNB-avtalen, og mener den vil gi 65.000 TOBB-medlemmer enda bedre medlemsfordeler enn tidligere.

– DNB leverte et meget solid tilbud og var bedre enn de øvrige tilbyderne på stort sett alle de forespurte parameterne, sier Sotberg.

Vil gjøre kjøp og salg av bolig enklere

Banksjef Gunn-Kristin Olsen i DNB.

Banksjef Gunn-Kristin Olsen i DNB forteller at de vil gjøre boligkjøpet så enkelt som mulig for kunden.

– Vi er stolt over å ha inngått samarbeid med Boligbyggelaget TOBB og vi tror medlemmene vil sette stor pris på de nye fordelene, sier banksjef Gunn-Kristin Olsen.

– Vi har jobbet frem rabatterte priser, både på salg av bolig/fritidsbolig og lånefinansiering som skal gjøre det ekstra gunstig å være medlem i TOBB og kunde i DNB, sier Olsen.

Alle medlemmer vil blant annet få en rabatt på kr 12.000 hvis de selger bolig gjennom DNB Eiendom.

– Enten du er førstegangskjøper eller skal bytte bolig, vil våre rådgivere lose deg sømløst gjennom prosessen, sier hun.

Her kan du lese mer om gunstig lånefinansiering fra DNB

Komplett tjenestetilbud

DNB har flere kontorer lokalt i Trøndelag med dedikerte rådgivere og eiendomsmeglere, i tillegg til 400 dyktige rådgivere i kundesenter lokalisert midt i Trondheim.

Områdeleder Ronnie Andersson i DNB Eiendom.

Områdeleder Ronnie Andersson i DNB Eiendom mener et komplett tjenestetilbud og lokal tilstedeværelse er en stor fordel for kundene.

DNB Eiendom har de beste digitale annonseløsningene. – Det er en stor fordel når du skal selge bolig, sier Ronnie Anndersson.

– Dette i tillegg til meget gode rabatter vil vi gi kundene de beste bank- og eiendomsmeglertjenestene vi har å tilby, og samtidig bidra til å verve medlemmer til TOBB, sier Andersson.

Her kan du lese mer om fordelene

Les også