bunadsforsikring

DNB LANSERER NÅ 24 TIMERS BUNADFORSIKRING: Forsikringen vil dekke alle plutselige og uforutsette skader på 17. mai. Foto: NTB Scanpix

Vil du forsikre bunaden din for 17. mai? Vi i DNB opplever at mange ikke forsikrer bunadene sine. Vi tilbyr derfor nå en 24-timers bunadforsikring som kun gjelder for 17. mai, for 45 kroner.

– 18. mai er ofte en travel dag for oss i DNB. Mange ringer om skader på bunaden sin og flere blir overrasket når de får beskjed om at skader på bunaden ikke dekkes av verken innbo- eller reiseforsikring, forteller Ketil Voll, leder av DNB Forsikring.

DNB lanserer derfor en egen 17. mai-forsikring for bunader. For 45 kroner kan du forsikre bunaden din 24 timer for inntil 50 000 kroner. Dersom uhellet er ute og du bruker forsikringen, må du betale en egenandelen på 1 000 kroner.

Vil du forsikre bunaden din på 17. mai?

Så enkelt kjøper du bunadforsikringen for 17. mai: Send sms til 04800 og skriv bunad.

Les mer om bunadforsikring her

bunadforsikring
ET GODT RÅD ER Å FORSIKRE BUNADEN DIN FOR 17. MAI. 24 timers bunadforsikring vil dekke alle plutselige og uforutsette skader som kan skje på 17. mai. Foto: NTB Scanpix

Dekker alle plutselige og uforutsette skader

24 timers bunadforsikring vil dekke alle plutselige og uforutsette skader som kan inntreffe på 17. mai med mange mennesker og hastverk.

– Eksempelvis dekkes skader som svimerker fra sigaretter, fall- og snubleskader som fører til skade eller rift på bunaden. En kan uheldigvis søle cola-, kaffe- eller rødvinsflekker på bunaden eller en kan være uheldige at søljen faller av og blir borte i folkevrimmelen, forteller Voll.

forsikre bunaden din på 17. mai
Barn feirer 17. mai. Foto: NTB Scanpix

Les mer om å forsikre bunaden din:

Du forsikrer ikke det dyreste plagget du eier

Les flere nyheter fra DNB Nyheter her

Les også