Glemt halloween? Du er ikke alene.

Ikke la deg skremme av den grunn. Du velger selv om det er knask – eller knepp igjen lommeboka.

Du kan heller spare pengene og ta i bruk det du allerede har. Vær kreativ! Finn fram bøker som har støvet ned eller ta i bruk en gammel lysestake. Brukt det du har!

Kvister og løv

I naturen kan du finne masse super dekorasjon til halloween – og det er helt gratis. Plukk lange og krokete greiner og sett de i en vase med litt vann i. Disse kan skape skumle skygger på veggen hvis du setter et lys foran. Blader med høstfarger passer seg ypperlig som borddekor.

Har du epler og mandler i skapet kan det forvandles til en stygg mostermunn. Et knekkebrød med pålegg, kan bli til et blodig plaster. En søppelsekk kan bli til et stort spindelvev. Du kan lett lage en skummel punsj med enkle ingredienser.

Glemt halloween igjen?

DNBs studentteam i Trondheim har vært kreative og laget noen billige forslag med ting de har i skapet. Det er skremmende lett å lage billige dekorasjoner og matretter til halloween.

Nedenfor finner du noen skrekkelig enkle ideer. Vil du se flere ting fra skapet som blir forvandlet, kan du følge studentteamet på Snapchat: dnbstudent_trd.

Blodige plaster

Du trenger knekkebrød, ost og syltetøy. For å lage et ekkelt plaster med blod deler du opp knekkebrød og bruker ost og syltetøy som pynt.

glemt halloween

Punsj med monsterhoder

Du trenger epler og juice. For å lage en punsj med små skumle monsterhoder skreller du først eplene og former ulike ansikt. Fyll en bolle med eplejuice og legg i eplene.

glemt halloween

Avkuttet hånd

Du trenger vaskehanske, vann og saft. Fyll en plastikkhanske med vann, og legg den i fryseren slik at den bli til is. Finn fram en stor bolle og tilsett rød saft, fjern plastikk fra hansken som har blitt til is. Fyll bollen med saft og legg forsiktig isen i bollen.

glemt halloween

Bruk kreativiteten og det du allerede har i skapet!

Les også