Digital Challenge for studenter går av stabelen 10-12. februar 2017 i fem storbyer: London, Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger. Tar du utfordringen?

Sett av helgen allerede nå og se frem til å kunne jobbe med dine ideer, få veiledning av DNB og lokale gründere, og til slutt pitche ideen for en lokal jury.

Tar du utfordringen? Trykk på denne lenken for å melde på laget ditt.

Videreutvikle din idé

De lagene som går videre, vil få muligheten til å pitche ideen sin på DNBs hovedkontor i Oslo, mandag 13.februar. I juryen sitter Liv Fiksdahl, Halvor Lande og andre sentrale personer innen Digitalisering og Forretningsutvikling i DNB.

Vinnerlaget stikker av med muligheten til å jobbe med sin idé på DNBs Digital Floor, samt vinne en solid pengepremie.

Juryen vil se på helheten av ideene, og basere sine beslutninger på følgende kriterier:

  • Evne til gjennomføring
  • Kommersialiseringspotensiale
  • Om ideen er «i tråd» med DNB sin overordnede strategi
  • Hvilke kompetanseløft vil det gi DNB / hvilke nye teknologiske behov vil tilfredsstilles
  • Teamet som en helhet

Slik gikk det med Eyolf som deltok i fjor

I fjor Pitchet Eyolf Strømme-Svendsen (26) og kompisene en idé under Digital Challenge. Resultatet ble tre måneders internship med mulighet til å videreutvikle ideen og lære om banken fra innsiden.

– Utfordringer er jo alltid gøy, og det var ekstra motivasjon i å vite at en seier i Digital Challenge ville gi muligheten til å videreutvikle ideen sammen med DNB, forteller Eyolf.

Nå oppfordrer Eyolf flere studenter til å gripe muligheten han og vennene tok.

Fikk mulighet til å utforme fremtidens bankEyolf og tre medstudenter deltok i vår på DNB Digital Challenge, det resulterte i et internship samme sommer. Nå kan det bli din tur! Meld deg på her: https://www.deltager.no/dnbdigital17

Posted by DNB on Tuesday, January 3, 2017

Nyttig lærdom 

Til daglig studerer Eyolf bygg- og miljøteknikk på NTNU, og hadde før ikke vurdert bank som en sannsynlig arbeidsgiver. Dette endret seg med Digital Challenge. Etter konkurransen fikk Eyolf og lagkameratene tilbud om internship på DNBs Digital Floor for sommeren 2016. Her fikk de videreutvikle ideen fra konkurransen, og samtidig lære mer om hvordan ting egentlig fungerer i banken.

– Gjennom en god mentor, Heiki Strengelsrud, og flere dyktige ansatte lærte vi mye om hvordan banken fungerer og hvordan vår idé kunne integreres i DNB. Det var veldig gøy å ta vårt konsept, som var lite «typisk bank», inn i bankverdenen. Vi fikk frie tøyler og ble oppfordret til å utfordre det etablerte. Dette, sammen med muligheten til å være med på moderniseringsreisen til en storbank som DNB, gjorde det hele ekstra spennende, forteller Eyolf.

 

 

 

Les også