NY, NORSK MUSIKK: GNIST er av de mest ettertraktede showcasene for Norges fremadstormende, unge talenter. Her ser du bandet Rabagast spille i 2018. Foto: Cato Ingebrigsten

GNIST er av de mest ettertraktede showcasene for Norges fremadstormende, unge talenter.

Gjennom deltagelse vil artistene få en unik anledning til å bli kjent med bransjens muligheter og utfordringer, jobbe sammen med etablerte aktører og vise seg frem for et større publikum enn vanlig.

For OverOslo og våre partnere i DNB er målsetningen å ikke bare være jordmødre for artistene, men også å tilrettelegge for nye og foreløpig uoppnåelige muligheter.

– De utvalgte artistene kan vente seg et drømmeopphold i Oslo med påfyll av inspirasjon, nyttig kunnskap og ikke minst muligheten til å knytte verdifulle kontakter med andre musikere og bransjeaktører. Og det beste: GNIST er gratis for deltagerne, forteller en av arrangørene, Lars Petter Fosdahl.

OverOslo og partner DNB spanderer alt på de utvalgte deltagere, også reise og hotell om nødvendig.  

Hvem kan søke?

Du har fylt 16 år, bor i Norge og har innspilt en låt vi bør høre på. That’s it!

GNIST vil foregå på følgende måte:

Torsdag 30. mai fra 17.00: Lyttesession og akustisk get-together

Fredag 31. mai fra 10.00: Masterclasses. Konserter fra 18.00 – 23.00.

Her kan alle som vil melde seg på. Frist er 1. mai 

Til slutt vil altså 10 håndplukkede, talentfulle artister fra hele landet stå på en scene på toppen av Oslo en fredagskveld.

Og du er invitert som publikum.

Konsertene finner sted i Sommerhagen på Grefsenkollen, med byens aller beste utsikt. Det er i tillegg åpent hus for publikum og bransjegjester på hele huset med etterfest innendørs.

Arrangementet er gratis og det blir satt opp gratisbusser begge veier.

Les også