Har boligen din steget i verdi? I så fall kan du raskt og med få tastetrykk utvide boliglånet ditt  og på den måten finansiere nytt kjøkken, bad eller annet.

DNB har en ny søknadsløsning for refinansiering i nettbanken. Som DNB-kunde kan du nå enkelt sjekke hvor mye boligen din er verdt, hvor mye mer du kan låne og til hvilken rente.

Hvis du bestemmer deg for å ta opp mer lån på boligen, kan du enkelt laste opp selvangivelsen din og søke i nettbanken. DNB henter automatisk dataene vi trenger fra selvangivelsen for å vurdere søknaden. Du får rask tilbakemelding. Hvis banken trenger mer informasjon, vil du bli kontaktet. Du signerer enkelt med BankID i nettbanken. Når dette er gjort gjenstår bare utbetalingen. Du bestemmer selv tidspunktet for når lånet skal være på kontoen din.

FØRST MED AUTOMATISK REFINANSIERING: Trond Bentestuen (i midten) da Aftenposten intervjuet ham om den automatiske refinansieringsløsningen, som DNB lanserte i november. (Foto: Marit E. Giske)

-Vi har med dette gjort låneprosessen mye enklere for kundene våre, og det gleder meg stort, sier personmarkedsjef i DNB, Trond Bentestuen.

-Dette er første steg på veien til å automatisere hele boliglånprosessen. Nå kan du søke om refinansiering og få svar i løpet av få minutter. Om ikke så altfor lenge skal du kunne søke om lån til ny bolig på samme måte, lover han.

Her finner du løsningen i nettbanken:

Når du har logget deg inn, gå på:

1.Dagligbank og lån

2.Søk om lån og kredittkort

3.Boliglån (klikk så på den oransje «Søk boliglån-knappen» som du får opp til høyre)

4.Øke boliglånet

 

 

Les også