I så fall kan du eller dere søke om å få delta på DNB Digital Challenge 2018. Søknadsfristen går ut fredag 16. februar.

Delfinaler skal gjennomføres i Oslo, Trondheim, Bergen, Stockholm og London 2. til 4. mars, og vinnerne fra hver by går videre til hovedfinalen i Oslo 22. mars. Premien til laget som går helt til topps, er 50.000 kroner og summer internship i DNB. Bildet ovenfor viser forårets vinnere.

Påmelding her

DNB Digital Challenge = hackathon

DNB Digital Challenge gjennomføres i år for tredje gang, og til forskjell fra tidligere vil årets konkurranse være mer et hackathon. Derfor ønsker banken denne gange deltakere som har både gode idéer til nye løsninger og nok teknologikompetanse til å kunne vurdere og foreslå hvordan ideene kan utvikles og gjennomføres.

Leder for digitalisering i DNB, Halvor Sannes Lande. (Foto: Stig B. Fiksdal)

-I år vil juryen legge mer vekt på teknisk kompetanse enn tidligere, bekrefter jurymedlem og leder for digitalisering i DNB, Halvor Sannes Lande.

Hvem kan kode og lage den beste løsningen?

Årets Digital Challenge er altså et hackathon for studenter, der de skal konkurrere om å lage den beste  løsningen for DNB. I fjor hadde konkurransen over 180 deltakere og ble en stor suksess.

– DNBs hensikt med Digital Challenge er å få inspirasjon, bli utfordret og få nye perspektiver på  hvordan vi kan videreutvikle eksisterende tjenester og utvikle nye, opplyser Lande.

 

 

 

 

Les også