SØK NÅ: Vil du ha graduate-stilling eller summer internship i DNB neste år, må du søke nå. Personene på bildet søkte graduate-stilling i fjor høst og har nettopp begynt. De har her sin første arbeidsdag i DNB. Foto: Marit E. Giske

DNB ansetter hver høst graduates og summer interns til neste år, og fristen for å søke er NÅ.

Noen av graduate-stillingene inkluderer også praktisk-teoretisk utdannelse for å bli cyber security-spesialist eller IT-arkitekt (architect greenhouse).
Les denne saken som dn.no publiserte lørdag 21. september: Denne gruppen IT-spesialister kan velge og vrake i jobber. Tech-bransjen vil ha flere som sikkerhetsspesialist Marit Tokle (26)

Graduate-stillingene er for masterstudenter som er ferdige med graden sin våren 2020 og som kan starte opp i DNB i august 2020. Lenker til til de ulike stillingsannonsene finner du nedenfor.

Internship er for dem som har kommet et stykke i studiet sitt og som i 2020 vil ha en litt mer avansert sommerjobb.

DNB Markets hadde søknadsfrist til både graduate-programmene og internship allerede 1. september, mens banken ellers har søknadsfrist fra 29. september til 12. oktober avhengig av hvilket graduate-program du søker på. Les mer om dette i de enkelte stillingsannonsene, som er lenket opp nedenfor.

Vurderer du å bli graduate i DNB? Dette er programmene du kan søke på og fristene:

Vurderer du å søke summer internship? Dette  er  mulighetene og fristene:

Disse er helt ferske graduates i DNB – hør hva de sier

Kristian Solberg Nilsen (25) fra Rykkinn, Mathilde Gerhardsen Steen (26) fra Kristiansand og Emmy Egidius Austvik (26) fra Lillehammer er ferske graduates i DNB. De søkte i fjor høst og tilbud. Nå har de og 40 andre nylig tiltrådt. Endelig er de i gang.

Kristian har master i finans fra Heriot-Watt University i Edinburgh og er ansatt i People og Operations. Mathilde har master i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School og er ansatt i Investment Banking Division i DNB Markets. Emmy har master i Risk Management fra Universitetet i Stavanger og er ansatt i Risk Security Center i IT. Se filmen og hør hvilke tanker de har gjort seg så langt:

Personlige egenskaper trumfer

Ansvarlig for rekruttering i DNB, Karoline Nauste (bildet), sier at DNB er på jakt etter både ingeniører, management, økonomer, cyber security-folk og teknologer.

-Det viktigste er imidlertid de personlige egenskapene og hvordan du og din kompetanse vil passe inn og utfylle teamene våre. Vi ser mer på det enn hvilken type utdannelse du har, sier hun.

Til Graduate Cyber Security- og Graduate Arcitect Greenhouse-programmene vil imidlertid relevant utdannelse eller kompetanse veie tyngre.

-Men personlige egenskaper og samarbeidsevner vil være avgjørende også her, sier hun.

Lurer du på noe mer om stillingene, ta kontakt på youngbanker@dnb.no

Les også disse sakene:

De studerer igjen – i DNB

DNB og UiO lager IT-arkitektutdanning

Skrikende behov for Cyber Security-eksperter! DNB vil nå utdanne sine egne

Et internship kan gi spennende muligheter

Programmerte seg gjennom sommeren

 

 

 

Les også