skiskytterlandslaget

DNB og Skiskytterlandslaget har inngått en ny samarbeidsavtale. DNB vil fra neste sesong være hovedsponsor og ikke generalsponsor som tidligere. Den nye avtalen er inngått for to år med opsjon på to nye år. Sponsoravtalen er fortsatt en av bankens mest omfattende.

Skiskytterlandslaget har bidratt til å synliggjøre merkevaren

DNB har vært sponsor for Skiskytterlandslaget siden 1982, og banken ønsker fortsatt å støtte skiskytterlandslaget og skape engasjement rundt denne flotte og spennende vinteridretten som mange nordmenn er så glade i.

– Skiskytterne har i en årrekke bidratt til å gjøre logoen synlig, og DNB er nå en av markedets mest innarbeidede merkevarer. Nettopp derfor er vi blitt mer opptatt av å bruke avtalen til å skape engasjement og gi kundene våre gode opplevelser enn å gjøre merkevaren enda mer kjent, sier sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen (bildet).

Norges Skiskytterforbund er glade for å ha med DNB videre på laget.

– Vi er stolte over å ha bidratt med merkevarebyggingen til DNB i årevis og gleder oss til å ta nye grep sammen med dem på innholdssiden av sponsoratet. Vi har en rekke nye aktører på vei inn i sponsorporteføljen som kan ta over de ledige plassene som åpner seg når DNB tar steget bort fra generalsponsorplassen. Dette åpner for spennende muligheter for nye sponsorer som gir oss en større omsetning og større bredde i finansieringen av norsk skiskyting. Vi regner med å ha de nye sponsorene på plass til neste sesong når den nye DNB-avtalen trer i kraft, sier Odd-Bjørn Hjelmeset, idrettssjef i Norges Skiskytterforbund.

Vil gi kundene gode opplevelser

Markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde, forteller at DNB nå i større grad enn før integrerer sponsoraktivitetene inn bankens forretningsmessige satsinger.

– Vi bruker spons som virkemiddel for å oppnå kundetilfredshet, lojalitet, omdømme og salg. Nær to millioner nordmenn følger med på skiskyting. Mange av disse er kunder i DNB, og vi vil bruke denne avtalen til å gi dem gode opplevelser, sier hun.

DNB har nylig opprettet nettstedet dnb.no/jubl hvor kunder får tilbud om opplevelser og konkurranser. Tilbud om rabatterte billetter til Wold Cup i Skiskyting i Holmenkollen lørdag 17. og søndag 18. mars er allerede lagt ut.

Les også