DISKUTERER TECH I BIL: Kenneth Ragnvaldsen, CEO Data Respons (foran) Knut Magnussen, DNB Markets (midten) og Marius Brun Haugen, DNB Markets (bak) FOTO: Stig Fiksdal

Transport- og bilindustrien er i en av de største endringsfasene på flere tiår drevet av en rekke nye teknologier. Hvilke store endringer er på vei og hva blir konsekvensen for bransjen, folk flest og den globale økonomien?

Det diskuterer Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons, og seniorøkonom Knut Magnussen fra DNB Markets i denne ukens utgave av podcasten Spareprat. Episoden er nå tilgjengelig på iTunes og Spotify. Du kan også høre den ved å klikke på linken under.

Det er store endringer som foregår. For det første blir flere og flere biler oppkoblet. De får en mer avansert infrastruktur i form av flere sensorer og software. I en bil i dag er det 100 millioner linjer kode. Det kommer til å tredobles. I tillegg ser vi andre store trender som bildeling og elektrifisering på toppen av dette. Det er definitivt mye som skjer», Kenneth Ragnvaldsen, CEO Data Respons, i DNB-podcasten Spareprat.

 

Les også