Featured Video Play Icon

OLJE: I denne sendingen diskuterer Marius Brun Haugen oljemarkedet med Helge A. Martinsen og Jon Masdal fra DNB Markets. FOTO: Stig Fiksdal, DNB

Etter et brutalt fall i fjerde kvartal 2018 ser oljeprisen ut til å ha stabilisert seg over 60 dollar fatet. Er kombinasjonen av OPEC+ og veksten verdensøkonomien nok til å sende oljeprisen enda høyere eller er nedsiderisikoen større enn mange tror?

Hvordan forholder oljeselskapene og leverandørnæringen seg til en oljepris på 60-tallet? Og hva er priset inn i aksjemarkedet nå?

Dette diskuterer Marius Brun Haugen med oljemarkedsanalytiker Helge A. Martinsen og aksjeanalytiker Jon Masdal fra DNB Markets i denne sendingen.

Hold deg oppdatert med Aksjesparekonto

Visste du at ekspertene i DNB Markets holder deg oppdatert på det viktigste som skjer i finansmarkedet? Alt du trenger å gjøre er å logge inn aksjehandelsløsningen til DNB. Da får du tilgang til daglige rapporter og videosendinger med aktuelle temaer for deg som sparer i aksjer og aksjefond. Har du tilgang til aksjesparekonto har du god tilgang til ekspertene våre.

Les mer om Aksjesparekonto

Tidligere episoder:

Dollaren viser muskler og action i fondsobligasjonsmarkedet

FED skrur av autopiloten

Handelskonfliktene og finansmarkedene

Les også