Featured Video Play Icon

DEBUT: Juventus har debutert i obligasjonsmarkedet denne uken og Ingvild, Magnus og Paul avslører hva som er favorittlagene deres.

I denne sendingen kommenterer analytikerne i DNB Markets noen av de mest aktuelle temaene i aksje-, kreditt-, og valutamarkedet denne uken.

Også blir det tid til fotballprat på slutten av sendingen. Juventus har nemlig debutert i obligasjonsmarkedet denne uken og Paul, Magnus og Ingvild avslører hva som er favorittlagene deres.

Opptaket ble spilt inn torsdag 14. Februar 2019. I denne episoden møter du Marius Brun Haugen, Ingvild Borgen Gjerde (valuta- og renteanalytiker), Magnus Vie Sundal (kredittstrateg) og Paul Harper (aksjestrateg) fra DNB Markets.

Hold deg oppdatert med Aksjesparekonto

Visste du at ekspertene i DNB Markets holder deg oppdatert på det viktigste som skjer i finansmarkedet? Alt du trenger å gjøre er å logge inn aksjehandelsløsningen til DNB. Da får du tilgang til daglige rapporter og videosendinger med aktuelle temaer for deg som sparer i aksjer og aksjefond. Har du tilgang til aksjesparekonto har du god tilgang til ekspertene våre.

Les mer om Aksjesparekonto

Se tidligere episoder:

Les også