BEST PÅ AKSJER I NORGE: DNB, her representert ved aksjesjef Alexander Opstad i DNB Markets, er kåret til beste meglerhus på aksjer i Norge for fjerde år på rad. Bilde: Stig B. Fiksdal

Norske investorer har kåret DNB Markets til beste meglerhus på aksjer i Norge for fjerde år på rad. I tillegg har aksjeområdet god fremgang i Sverige.

Det viser resultatene fra den årlige Prospera-undersøkelsen som hvert år utføres blant norske institusjonelle investorer.

– Vi setter stor pris på de gode tilbakemeldingene fra undersøkelsen. Akkurat nå er vi mest opptatt av å hjelpe kundene gjennom markedsuroen på en best mulig måte. Da er gode analyser og tilgang til likviditet viktig, sier Alexander Opstad, aksjesjef i DNB Markets.

Undersøkelsen viser at DNB Markets er kåret til en klar nummer en innen samtlige av delkategoriene: Analyse, Execution (ordreutførelse) og Corporate Access. I tilsvarende undersøkelse for det svenske markedet viser resultatene at fremgangen fortsetter, med spesielt god utvikling innen analyse.

BEST PÅ AKSJER I NORGE: DNB er kåret til beste meglerhus på aksjer i Norge for fjerde år på rad. Bilde: Prospera

Klikk her for å lese mer om resultatene i undersøkelsen.

Hvorfor er dette viktig for deg som handler aksjer via nett- og mobilbanken til DNB?

DNB Markets har jobbet systematisk med å levere høy kvalitet på ordreutførelse over tid og er kåret til nummer en i kategorien Execution åtte av de siste ni årene. Dette betyr at du kan være trygg på at du får tilgang til aksjene som er tilgjengelig i markedet til enhver tid (likviditet) og at du får gjennomført handlene dine til en best mulig pris.

Aksjeanalytikerne i DNB rangeres blant topp tre i 16 av 17 analysesektorer og har topplasseringen innen Bank & Finans, Eiendom, Shipping, IT & Telekom, Rigg, Kvantitativ og Smallcaps (små og mellomstore selskaper). Som kunde har du tilgang til analyser, både skriftlige rapporter og web-TV.

Les mer om Aksjesparekonto

Les også