BØRSOPPGANGEN FORTSETTER: Børsen steg videre i februar. Foto: NTB Scanpix

Det norske aksjemarkedet er opp over 8 prosent hittil i år. Blant privatinvestorene er det fremdeles stor aktivitet i flyselskapet Norwegian og hydrogenselskapet Nel.

Februar ble en god måned for aksjer og hovedindeksen ved Oslo Børs steg 3,6 prosent. Mowi, DNB, Telenor, Schibsted og Subsea var viktige bidragsytere til oppgangen. I motsatt retning trakk Norsk Hydro, Salmar, TGS, Lerøy Seafood og Aker Solutions.

Aktiviteten blant privatinvestorene i den norske flyaksjen var høy. Norwegian var også denne måneden den klart mest handlede aksjen via nett- og mobilbanken til DNB, fulgt av Equinor, Nel, Norsk Hydro og Aker BP.

Se også: Hva betyr Norwegian-emisjonen for deg som er aksjonær

Analyseteamet til DNB Markets opprettholder sitt nøytrale markedssyn. Vi forventer at det blir et år med moderat, men volatil oppgang på Oslo Børs i 2019 og gjentar budskapet om at man som investor bør være ekstra aktsom i denne delen av sykelen.

Bli oppdatert på aksjemarkedet med Paul Harper, aksjestrateg i DNB Markets.

Bli med på markedsoppdatering
Torsdag 7. mars kl. 12:00 inviterer vi til en direktesendt markedsoppdatering med aksjestrateg Paul Harper. Han vil presentere markedssynet, mulige triggere og konkrete aksjetips.

Du følger seansen fra egen PC og kan stille spørsmål underveis. Link til sendingen blir tilgjengelig i aksjehandelsløsningen i nett- og mobilbanken til DNB.

Vel møtt!

Les også