MOVIEMASK SIN GODE UTSTRÅLING OG ENERGI VAR AVGJØRENDE FOR AT INVESTOR KOM MED PÅ LAGET: Investor Rune Halstensen og gründerne av MovieMask, Eirik Wahlstrøm og Harald Manheim. Foto: Christian Faarlund

For ett år siden pitchet MovieMask sin idé på DNB NXT i Drammen. Rune Halstensen likte gutta i MovieMask sin utstråling og energi, og bestemte seg der og da for å støtte de unge gründerne, både finansielt og med sin kompetanse.

Nå jobber de sammen for å bygge MovieMask til å bli et verdensomspennende selskap.

MovieMask Drammen
GOD STEMNING: Investor Rune Halstensen sammen med gründerne av MovieMask, Eirik Wahlstrøm og Harald Manheim. Foto: Christian Faarlund

Hvorfor valgte Rune å samarbeide med MovieMask?

– Vi fattet interesse for gutta i MovieMask fordi de hadde kommet et godt stykke allerede. De var ikke helt i startfasen, de var godt i gang med både samarbeidspartnere for å få solgt produktet og de hadde prototypen klar. Dette gjorde det enkelt å komme inn – vi måtte ikke være med fra dag én, forteller Rune Halstensen og Gigantgruppen AS som er MovieMask sin samarbeidspartner.

– De ga rett og slett gode vibber! Bra utstråling og bra energi, forteller Rune Halstensen.

Hva og hvordan har Rune bidratt?

– Vi har prøvd å støtte opp så fort de spør om ting og de har fått litt penger. Per dags dato har de solgt en del produkter og de har nye produkter på trappene. Det viktigste er å få opp salget internasjonalt, for så langt har de solgt godt i Norge, sier Rune Halstensen.

– Vi har vel alle fått hjelp en gang i tiden, nå er det vår tur til å hjelpe. Vi må hjelpe hverandre for å komme noen vei, sier den positive samarbeidspartneren til MovieMask.

Hvordan ser Rune for seg samarbeidet videre med MovieMask?

Rune Halstensen forteller at de jobber for å bygge MovieMask til å bli et verdensomspennende selskap og at de har et langsiktig perspektiv på samarbeidet.

– Utfordringene for MovieMask er å komme ut internasjonalt, gjøre dette kjent og skaffe samarbeidspartnere som kan selge produktet for deg. Videre må de få de riktige ansettelsene og ikke ha for mange armer som går ut. Vi vil hjelpe dem med å tenke litt på hvordan de skal vokse fremover og hvordan de skal bruke den energien man har riktig, sier Halstensen.

Overfalt av investor

Eirik Wahlstrøm i MovieMask forteller om det første møtet på DNB NXT i Drammen:

– Det var litt tilfeldig egentlig, men i pausen ble vi overfalt av Rune og hans kompanjong Svein N. Helling. Samarbeidet har vært spennende og verdifullt. Det er fint at noen kan fortelle deg ting når du aldri har gjort det før. Vi har lært hvordan skrive bedre årsberetninger, holde en ordentlig og ryddig generalforsamling og ikke minst tips for ansettelser, sier Eirik Wahlstrøm.

MovieMask Drammen
GRÜNDERLIVET ER FULL AV OPPLEVELSER: MovieMask-gründerne Eirik og Harald har ofret en god del fritid på produktene sine. Foto: Christian Faarlund

Rune Halstensen forteller at grunderlivet krever sitt:

– Disse gutta må ofre noe for å skulle lykkes.

– Vi har ofret en god del middager med venner og sånn, mye fritid. Men vi har ikke ofret opplevelser, det har vi mer av nå enn tidligere, forteller med-gründer Harald Manheim.

Hør mer om samarbeidet mellom MovieMask og investor på DNB NXT Drammen

Bodil Buch er banksjef i Drammen for DNB og gleder seg til å høre mer om hvordan de to gründerne samarbeider med Rune Halstensen. Det skjer på DNB NXT Drammen fredag.

MovieMask Drammen
Bodil Buch, banksjef i DNB Drammen. Foto: Christian Faarlund

Gjør klar for tusenvis av investormøter

Vi trenger 77 460 nye bedrifter hvert år frem mot 2040

Årets julegave er på vei

Video-produksjon: Christian Faarlund

Les også