Kursgård

Katrine må ta stilling til om hun ønsker investere alt hun eier for å realisere drømmen om en landlig kursgård.

Lytt til kundene!

Oppstartslos Erik Larsen er klar i sin tale til Katrine om at det er kundene som råder over suksessen. Drømmen er kun et luftslott til du har bevisføring for at kundene ønsker produktet og tjenesten din. Men er Katrine villig til å lytte til Erik sine råd?

På tirsdag fortsetter TV 2-serien om norske gründere, eller drømmere, som tør å ta steget ut i det ukjente – og starte sin egen bedrift. De satser på en drøm de kanskje har hatt i mange år

«Nå eller aldri» vil gå over åtte episoder, og det er Erik Larsen som skal veilede gründerne utover høsten. Han er en av DNBs fire Oppstartsloser, som er en gjeng kompetente gründereksperter som hjelper nordmenn fra idrøm og ide til oppstart og vekt.

kursgård
Katrine har alltid drømt om et harmonisk og landlig kurssted. Foto Kåre Sponberg, Anti TV

Fra byliv til kursgård på bygda

Katrine ønsker seg et sted på landet der kursdeltagerne kan komme seg vekk fra bråket i byen og konsentrere seg fult og helt om det som skjer på kurset. På tirsdag vil vi se hvordan det gikk når Katrine, som jobber som samtaleterapeut, skal realisere drømmen om å lage et romantisk kurssted med sin samboer.

Vil investere alt i en kursgård

Det koster å bygge kursted, men hvor mye og hvor mye bør hun investere før hun sjekker om dette er noe kundene vil ha? På bordet ligger det mye, og suksessraten for nystartede bedrifter er under 50 prosent. Hvilken andel vil Katrine sin kursgård falle under? Følge på tirsdag kl. 20 på TV2.

Har du en drøm om å starte noe nytt? Kontakt Oppstartslosen ved å sende SMS Oppstartslos til 04800.

Ville du satset alt på drømmen om en vingård i Italia?

Les også