VEL MØTT: Drømmer du om å starte egen bedrift eller har du allerede startet? Da er du velkommen til årets første Oppstartsprat på DNB Karl Johan onsdag 11. april.

Velkommen til Oppstartsprat på DNB Karl Johan onsdag 11. april.

Alle kan melde seg på speeddate hele dagen og så blir det felles foredrag fra klokken 12:00.

Dette er DNBs møteplass med og for gründere sentralt i Oslo sentrum, nærmere bestemt DNBs lokaler i Karl Johans gate 27.

Speed-date

Oppstartlosen, kjent fra TV2 serien «Nå eller aldri», vil denne gangen speed-date gründere gjennom hele dagen, men også delta på et felles foredrag klokken 12:00 med temaet «Fallgruver og finansiering privat vs. bedrift».

Det blir enkel servering med kaffe og noe å bite i under foredraget. Seansen er en gratis og uformell samling for de som har en idé i magen eller allerede har startet noe selv. Her har du mulighet til å møte og dele erfaringer med andre gründere, i tillegg vil både bedriftsrådgivere og privatrådgivere fra DNB svare på eventuelle spørsmål du har.

Plass til mange

Hvis du ønsker å speed-date Oppstartslosen i 15 minutter kan du melde deg på via denne linken

Dette er en av flere Oppstartsprater der Oppstartslosen vil delta, og gjennom året vil de holde foredrag om ulike temaer som er relevante for deg som gründer.

Vi har plass til mange, så her er det bare å komme! Velkommen til Oppstartsprat 🙂

Les også