Mauricio Londonos drøm er å drive leilighetshotell i hjemlandet Colombia. I 5. episode av gründerserien «Nå eller aldri» på TV2 følger vi ham på oppturer og nedturer. DNBs Oppstartslos Erik Larsen er gründerekspert og gir Mauricio gode råd på veien.

Mauricio drømmer om å bygge et konsept for utleieleiligheter for europiske turister i hjembyen sin Medellín i Colombia. Han ønsker å vise fram de positive sidene ved landet.

I denne episoden av «Nå eller aldri» må han gjøre alt for å overbevise samboer og investorer. Store følelser settes i sving for å nå drømmen.

Les mer om Mauricio, hans drøm og muligheten for å investere i prosjektet her.

Vil du gi din drøm en sjanse? Det er nå eller aldri

Oppstartslos Erik Larsen hjelper Mauricio med å finne ut av hva som trengs for å lykkes som gründer. Erik har lang erfaring og er oppstartsekspert i TV2s serie «Nå eller aldri». Episoden med Mauricio sendes tirsdag 21. november kl. 20 på TV2.

«Nå eller aldri» går over åtte episoder, og det er Erik Larsen som skal veilede gründerne utover høsten. Han er en av DNBs fire Oppstartsloser, som er en gjeng kompetente gründereksperter som hjelper nordmenn fra drøm og ide til oppstart og vekt.

Her kan du lese om andre gründere som Erik har hjulpet i gang i «Nå eller aldri»:

Endre og Trine skaper sin vingård i Italia og trenger investorer

Katrine satset alt på drømmen om en kursgård

Tidligere hacker – nå skal han redde verden med nye teknologier

Drømmer du om å leve av hobbyen din?

Drømmer du om å starte for deg selv? Kontakt Oppstartslosene i DNB.

Les også