Politibetjent Nina Nilsen er villig til å satse alt og bytte karriere for å oppnå gründerdrømmen. Nina vil starte en kaffebar for bilister med sunn mat og drikke. I sjette episode av gründerserien «Nå eller aldri» på TV2 følger vi Nina og får se om hun er villig til å risikere jobb og alle sparepenger for å lykkes. 

Mange bærer på en drøm om å starte for seg selv. Nina gir sin drøm en sjanse om å starte en drive through kaffebar i Kristiansand. Hun kaller konseptet sitt «Sunnhet i farta» og firmanavnet er «Reboost Coffee».

Fra politi til sjef for kaffebar

Helt siden Nina var syv år, har hun vært fast bestemt på å bli politi. Hun har jobbet hardt for å komme inn på politiskolen, ble politi og fikk fast jobb. Nina elsker å hjelpe folk, men hun tar med seg for mye av politijobben hjem og nå ønsker hun å være sin egen sjef, ha egne ansatte og drive for seg selv.

Emosjonelle opp- og nedturer

Nina ser at det er et behov for sunnere og mer kjøretilpasset mat. I dagens episode av Nå eller aldri møter gründeren på veldig mange opp- og nedturer som treffer henne hardt emosjonelt.

Nina står på døgnet rundt for å lykkes og bruker alle sine sparepenger, masse tid og krefter. Hun også villig til å flytte hjem til foreldrene og selge bilen. Det blir spennende å se om Nina lykkes og når drømmen sin om en drive through kaffebar.

Vil du gi din drøm en sjanse? Det er nå eller aldri

Oppstartslos Erik Larsen hjelper Nina med å finne ut av hva som trengs for å lykkes som gründer. Erik har lang erfaring og er oppstartsekspert i TV2s serie «Nå eller aldri». Episoden med Nina sendes tirsdag 28. november kl. 20 på TV2.

«Nå eller aldri» går over åtte episoder, og det er Erik Larsen som skal veilede gründerne utover høsten. Han er en av DNBs fire Oppstartsloser, som er en gjeng kompetente gründereksperter som hjelper nordmenn fra drøm og ide til oppstart og vekt.

Her kan du lese om andre gründere som Erik har hjulpet i gang i «Nå eller aldri»:

Endre og Trine skaper sin vingård i Italia og trenger investorer

Katrine satset alt på drømmen om en kursgård

Tidligere hacker – nå skal han redde verden med nye teknologier

Drømmer du om å leve av hobbyen din?

Oppstartslos hjelper Mauricio med hotelldrømmen

Drømmer du om å starte for deg selv? Kontakt Oppstartslosene i DNB.

Les også