DNB NXT Accelerator

NY AKSELERATOR: Unite Living, her ved Rune Larsen og Christian Wierød, er med på DNB NXT Accelerator, et akseleratorprogram i regi av StartupLab. Foto: Ellen Dokk Holm

For tredje gang kjøres DNB NXT Accelerator, et akseleratorprogram i regi av StartupLab. Fire selskap har blitt plukket ut blant mer enn 150 selskaper. Unite Living er ett av dem.

Unite Living bygger en digital infrastruktur for utleiemarkedet og tilbyr alt som trengs i et utleieforhold for profesjonelle utleiere.

StartupLab har sett mange bedrifter som er i den fasen vi er i nå, nemlig en startup som går over til å bli en vekstbedrift

– Vi søkte om å bli med fordi StartupLab og DNB er to av Norges mest kunnskapsrike samarbeidspartnere. DNB reformeres fra å være en bank til å bli en IT-bedrift. StartupLab har sett mange firmaer som er i den fasen vi er i nå, nemlig en startup som går over til å bli en vekstbedrift, sier Christian Wierød, en av gründerne av Unite Living.

Driver du et lite selskap og ønsker god økonomistyring? Sjekk ut appen Puls her.

Støtteapparat

Wierød forteller at som deltaker i akseleratorprogrammet vil de få støtte fra hele apparatet til StartupLab.

– StartupLab sitter på stor kunnskap og har mange verktøy. For tiden er vi en liten organisasjon der alle hjelper til med alt.  Vi håper for eksempel at akseleratoren kan hjelpe oss med å utvikle riktige roller og struktur.

Unite Living forteller at de er tre personer som arbeider fulltid i Norge, samt én på deltid. Et utviklingsteam på 10 personer jobber for selskapet i utlandet.

Vi trenger å skape neste generasjons kundeopplevelser

– Fremover ønsker vi å ansette flere på utvikling, salg- og kundeservice i Norge. Vi trenger å få tak i de rette menneskene – det blir utrolig viktig for oss, sier Wierød.

Neste generasjons kundeopplevelser

Unite Living ønsker å få kompetanse fra DNB om blant annet open banking, betalingsløsninger og depositumsløsninger.

– Vi trenger å skape neste generasjons kundeopplevelser. Mye av det DNB driver med overlapper med det vi gjør, og vi håper å få mye ut av samarbeidet med DNB, sier Wierød. 

DNB NXT Accelerator
DELTAGERNE I DNB NXT ACCELERATOR 2019: Rune Larsen og Christian Wierød fra Unite Living, Guy Montuelle i Bygr og Richard Paulsen og Didrik Martens fra BizBot. Aimy var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Ellen Dokk Holm

Rekordoppslutning

Rasmus A. Figenschou, konserndirektør for New Business i DNB gleder seg til å komme i gang med årets akselerator i samarbeid med StartupLab:

– Spennende startups blir etablert i Norge og for mange av disse er DNB den foretrukne partneren å samarbeide med. Dette har gitt oss god oppslutning rundt akseleratorprogrammet også i år, med rekord i antall søkere og antall selskaper til sammen, sier Rasmus A. Figenschou.

Figenschou forteller at akseleratoren spiller en viktig rolle for DNB. DNB Ventures som er DNBs investeringsfond har nylig investert i Unite Living.

– Det blir en spennende vår for selskapene som skal være med, og alle miljøene i banken som blir involvert ser frem til være med på å hjelpe selskapene.

DNB NXT Accelerator
DNB NXT ACCELERATOR: – Spennende startups blir etablert i Norge og for mange av disse er DNB den foretrukne partneren å samarbeide med, sier Rasmus A. Figenschou, konserndirektør. Foto: DNB

Med appen Puls får du god oversikt over bedriftens økonomi. Last ned appen Puls her.

Fra små garasjer til profesjonelle firmaer

Ungdommene skulle skape et nytt produkt – løsningen lå rett foran nesen på dem

DNB ser muligheter i dansk fintech

Les også