ePensjon

Mange synes pensjon er vanskelig, men med ePensjon kan dine ansatte enkelt få oversikt og lære mer om pensjon. Mer enn halvparten av norske bedriftsledere mener at gode pensjonsordninger er det ansattgodet som flest ansatte setter størst pris på.

Pensjon er et viktig ansattgode og gjennom e-læringsverktøyet ePensjon forklares pensjon enkelt. Det vil hjelpe din bedrift å synliggjøre pensjon som et verdifullt ansattgode.

De ansatte er ansvarlige for sin investeringsprofil

Det er viktig at dine ansatte forstår at det er bedriften som sparer til deres pensjon hver måned gjennom innskuddspensjonsavtalen. Videre er det vel så viktig at de ansatte forstår at de selv er ansvarlig for hvordan pensjonen spares.

Pengene plasseres i en investeringsprofil hos DNB og det finnes flere profiler å velge mellom med ulik sammensetning av renter og aksjer. De ansatte kan velge investeringsprofil ut i fra hvilken risiko de ønsker å ha på pensjonen sin. Ønskes en annen investeringsprofil enn den de har i dag, endres dette enkelt i DNBs nettbank av de ansatte selv.

Opplysninger om pensjonsavtalen til de ansatte finnes i DNBs nettbank. Dette gjelder alle dine ansatte, også de som ikke er kunde i DNB.

Fakta om e-læringsverktøyet ePensjon

• ePensjon er et gratis e-læringskurs
• Fem korte digitale kurs som hjelper de ansatte med å forstå pensjon, viser hvordan de ansatte kan skaffe seg oversikt og hvorfor det er viktig å gjøre egne valg.
• De ansatte mottar kursene på e-post/sms hver uke i fem uker og tar maks fem minutter
• Leveres på norsk og engelsk

Slik får dere tilgang til ePensjon

Er du bedriftskunde med innskuddspensjon i DNB kan du bestille ePensjon her:

Selvstendig næringsdrivende?

Er du selvstendig næringsdrivende må du selv ordne din egen tjenestepensjon. 

Les også