Leketøysbutikken Bukkene Bruse Leker AS

Marianne Storsveen driver leketøysbutikken Bukkene Bruse på Hønefoss. Hun har lenge fundert over hvilke ringvirkninger hennes bedrift bidrar med til samfunnet og ble veldig glad da hun oppdaget Ringvirkninger. I DNB merker vi enorm interesse for vår nye Ringvirkninger-kalkulator.

Etter at Marianne hadde testet Ringvirkninger-kalkulatoren fra DNB, skrev Marianne på facebook:

Lenge har jeg fundert over hvilke ringvirkninger bedrifter har i vårt samfunn. Gleden hos meg er STOR, når jeg nå ser at DNB har ett kjempefokus på ringvirkningene norske bedrifter bidrar med i samfunnet. Det er utrolig deilig å se! 😀

I DNB ser vi en enorm interesse for Ringvirkninger-kalkulatoren vi lanserte i slutten av januar. Det er stort engasjement rundt Ringvirkninger og bedrifter og privatpersoner deler historiene på sosiale medier.

Vil du vite hvor mye bedriften din – eller en i nabolaget, bidrar med til samfunnet? Sjekk ringvirkningene her.

En lekeplass, en kreftbehandling og en utdanning

Folk liker innlegget mitt på facebook og jeg har fått mange positive kommentarer, forteller gründeren.

– Jeg ble veldig glad da jeg så reklamen for Ringvirkninger. Endelig var det noen andre som også er opptatt av hva norske bedrifter bidrar med til samfunnet vårt, sier Storsveen.

Bukkene Bruse og deres kunder har bidratt til å bygge en lekeplass, gi en kreftpasient den behandlingen han/hun trenger, hjulpet ett menneske med sin utdanning.. å det, er jeg STOLT av!! Og forhåpentligvis, en dag, er det mye mye mer <3

Vil du vite hva din bedrift bidrar med til samfunnet? Sjekk ringvirkningene her.

Marianne ønsket seg sin egen leketøysbutikk

Bukkene Bruse Leker AS ble startet av Marianne Storsveen i november 2015. Hun hadde da i flere år jobbet på hovedkontoret hos en stor leketøyskjede og savnet å jobbe i butikk. For et år siden åpnet Marianne også en nettbutikk.

– Da jeg startet opp ville jeg ha en fysisk butikk, men i dag er det helt nødvendig også å ha en nettbutikk, sier Marianne Storsveen, gründer av Bukkene Bruse Leker AS.

Bevisste forbrukere

I Bukkene Bruse ønsker Marianne å tilby kvalitetsleker til sine kunder. Hun selger mye treleker og leker laget av resirkulert materiale.

– Folk begynner å bli mer bevisste og de betaler gjerne  litt mer for kvalitet og produkter som er produsert i Norge for eksempel. Det er bra på alle måter, mer miljøvennlig og kundene er veldig opptatt av at man ikke bare skal handle og kaste. Treleker er resirkulerbare og går også i arv. Det er ting som holder, sier gründeren.

Norske produkter

Bukkene Bruse er også opptatt av å markedsføre norske bedrifter i sin butikk. Hun selger blant annet produkter fra disse norske selskapene:

  • Blafre – sekker, termoser og kort mm
  • BabyLivid –smekker som er designet i Norge
  • Lykkelig som liten – hudpleie til barn som bl.a. produseres på Maria-klosteret på Tautra i Trondheimsfjorden
  • Godteri fra Hole, Tante Pose – fargerike kjærligheter og gammeldags godteri
  • Plankejens – byggesett av tre slik som plankelastebiler og planketraktorer

Les mer om Ringvirkninger her.

I snitt bidrar en norsk bedrift med 10 lærere, 7 politibetjenter og 6 sykehjemsplasser

Les også