Siden lanseringen av VippsGO er det over 2000 bedrifter og butikker som har tatt tjenesten i bruk.

Alle lag og foreninger, butikker og bedrifter kan åpne sin egen butikk på mobilen. Dette vil forenkle både kjøp og salg.

Digitaliserer handelsnæringen

VippsGO vil gi handel- og tjenestenæringen et digitalt løft. Alle skal lett kunne sette opp en butikk på mobilen på under 30 minutter.

Nettbutikker er kostbare investeringer for de fleste bedrifter. Dermed er det stort sett større aktører som har råd til det. VippsGO, derimot, krever ingen investeringer, man betaler en prosentsats av årlig omsetning for å bruke VippsGO. Enhver bedrift – eller lag/forening – som har Vipps, kan enkelt sette opp sin egen digitalbutikk og få tilgang til en markedsplass med 2,4 millioner Vipps-brukere.

Alt du trenger å gjøre, er å liste opp vareutvalget med priser, samt eventuelt bilder og informasjon. Mobilen fungerer dermed både som varehylle og betalingsplattform.

Enklere å handle

For kundenes del kan det knapt bli enklere: Søk opp butikken i Vipps, velg hva du vil ha, og betal med fingeren. Så er det bare å vise kvitteringen i butikken og plukke med seg varene. Mindre kø og stress, og heretter slipper du å ringe for å bestille frisørtime eller take-away.

I praksis blir mobilen det nye kassaapparatet, der hverken kort eller kontanter er nødvendig, Dermed tar Vipps et nytt skritt i retning av å bli en betalingsplattform som dekker alle områder og rykker nærmer målet om å gjøre lommeboka overflødig.

Les mer om VippsGO.

Les også