Dagens Næringsliv kåret onsdag Team Bane AS til vinner av årets Gaselle i Akershus.

DNB gratulerte administrerende direktør Øivind Horpestad med prisen onsdag. Han forteller at de har lyktes fordi de har hatt med de beste fagfolkene, har jobbet hardt og har vært villig til å ta risiko.

Team Bane ble etablert i 2011 og har hatt en omsetningsvekst på fantastiske 14 799 % siden starten. I 2014 omsatte bedriften for over 300 millioner kroner.  Team Bane er en totalentreprenør av infrastruktur innen jernbane, trikk og T-bane i Norge og Sverige.

-Vi har lyktes så bra fordi vi ansatte de beste menneskene, de beste fagfolkene. I tillegg har vi jobbet hardt, det er ingen 8 til 4-jobb å være gründer. Vi mener også at vi har hatt en så god utvikling fordi vi har turt å satse, og på områder der andre ikke ville satse, sier administrerende direktør Øivind Horpestad i NRC Rail, som er holdingselskapet til Team Bane.

Fra venstre: admin.dir. NRC Rail AS - Anders Granshagen, Gjermund Sogn, Øivind Horpestad og Robert Norbeck, admin.dir. Team Bane AS.
Fra venstre: admin.dir. NRC Rail AS – Anders Granshagen, Gjermund Sogn, Øivind Horpestad og Robert Norbeck, admin.dir. Team Bane AS.

Et marked i vekst
Team Bane ser positivt på fremtiden og forteller at økte midler som f.eks. Jernbaneverket fikk tildelt i forslaget til neste års statsbudsjett gir de god tro på videre vekst og utvikling.

-Fremover ser vi for oss et godt marked fordi jernbanemarkedet er i vekst. Offentlig infrastruktur er et satsningsområde fra myndighetenes side.

Alle mann til pumpene
Horpestad forteller at Team Bane har vært opptatt av å bygge en god bedriftskultur og at de ønsker å ha det gøy på jobb hver dag. I tillegg er det viktig at alle tar i ekstra når noe ikke går helt som det skal.

-Når vi sliter med en oppgave er det viktig å vite at vi har ansatte med høy arbeidskapasitet. Vi pleier å si «Alle mann til pumpene» for at alle skal yte maksimalt, dette er et begrep alle er kjent med og som gir oss det lille ekstra, avslutter Horpestad.

Les også