DNB NXT Innlandet

Omkring 150 deltagere møttes under DNB NXT Innlandet som fant sted på ærverdige Banken Kulturscene i Lillehammer. NXT Innlandet samlet gründere og investorer fra både Oppland og Hedmark. Under pitchekonkurransen fra scenen var det alt annet enn turist- og jordbruksorienterte bedrifter.

Vinneren av konkurransen ville stikke av med 50.000 kroner.

DNB NXT Innlandet
GOD STEMNING «PÅ BYGDA»: DNB NXT Innlandet bød på ti gründerselskaper som konkurrerte mot hverandre. Her er det Qnippsit som viser seg frem.

Til sammen pitchet ti oppstartsselskaper fra innlandet for å konkurrere om 50 000 kroner. I forkant av konkurransen satt Håvard Røste fra Hamarregionen Utvikling agendaen om hva en perfekt pitch bør inneholde. Spennet blant deltagerne fra scenen var stort, med alt fra sikkerhetsteknologi til VR-briller som hjelpemiddel til skolebenken.

Vil treffe de unge med app for Insta-brukere

Qnippsit var et av selskapene som pitchet fra scenen. Qnippsit’ visjon er å kunne lede i en bransje som er i stadig utvikling. Med millennials som målgruppe ønsker selskapet å tilby mediebransjen en ny måte å treffe målgruppen på. Denne gruppen ser ikke på tv, dermed ikke tv-reklame. De deltok på DNB NXT Innlandet for å nettverke, vise ansikt lokalt og for å komme på radaren til investorene i salen.

Mer konkret: Qnippsit er en app som gjør at populære Instagram-brukere kan tjene penger på profilen sin ved at de legger ut bilder av produkter de liker.

DNB NXT Innlandet
VINNER: Vinneren av pitchekonkurransen, Are S. Vindfallet, står bak konseptet VR – Education. Her får han vinnerprisen av Benedicte Schilbred Fasmer, konserndirektør for bedrift i DNB.

Vinneren

VR Education av Making View var vinner av pitchekonkurransen synes det er utrolig viktig med møteplasser som DNB NXT. Gründer Are S. Vindfallet og selskapet er fra Hamar.

Alle selskapene som deltok i konkurransen hadde opprett kampanje på crowfundingplattformen Startskudd. Underveis i pitchekonkurransen kunne publikum belønne selskapene de likte.

Les mer om alle som pitchet her

DNB NXT Innlandet er den først av sitt slag

Aldri før har det vært en møteplass som setter tidligfase kapital på dagsorden og matcher gründere og investorer på innlandet. Konserndirektør for Bedriftsmarkedet DNB som åpnet konferansen understreket relevansen av en møteplass for segmentet som sysselsetter 2/3 av privat næringsliv i en region som må jobbe med å utvikle nye bedrifter og næringer.

DNB NXT Innlandet er et av ni arrangementer der investorer og gründere møtes. Deltagerne kan i etterkant av eventet følge opp med møter og henvendelse over matchingplattformen startupmacher.

Les mer her

 

Les også