MER TID TIL OVERS: DNB Regnskap vil frigi tid for mange som driver små og mellomstore bedrifter. Foto: NTB scanpix

DNB er den aller første banken som tilbyr bank og regnskap i ett. For halvparten av småbedriftskundene forteller at de sitter med regnskap og fakturering på kveldstid, fordi de ikke har tid i løpet av arbeidsdagen. Ny funksjon i DNB Regnskap gjør det mulig å koble regnskapet sammen med banken, slik at de to kan snakke med hverandre.

– Med DNB Regnskap håper vi at småbedriftene vil spare tid som de kan bruke på andre ting. Vårt mål er å lage markedets enkleste, smarteste og mest intuitive regnskapsprogram sammen med kundene våre, sier konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB Benedicte Schilbred Fasmer.

Jakten på tidstyvene

I DNB Regnskap kan din bedrift enkelt koble sammen regnskap og bank. Fordelen er at du kun forholder deg til ett system.

– 1 av 3 opplever regnskap og økonomiarbeid som tidstyver i hverdagen, og kan nok oppleves som et «ork» for bedriftskundene. Ved å automatisere manuelle oppgaver, kan de bruke tiden sin på mer meningsfullt og produktivt arbeid, sier Schilbred Fasmer.

DNB vil at bedriftene skal lykkes, slik at de fortsetter å skape fantastiske ringvirkninger. Å ta knekken på tidstyver, plunder og heft er viktig.

– Dette systemet gjør hverdagen enklere for bedriftene.

Unicorns Benedicte Schilbred Fasmer
ENKLERE HVERDAG FOR SMÅBEDRIFTENE:DNB Regnskap vil gjøre hverdagen enklere for bedriftene, sier Benedicte Schilbred Fasmer, konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB. Foto: Stig B. Fiksdal

Kobler bank og regnskap

Ved at regnskapssystemet snakker med bankkontoene til din bedrift, vises bevegelser på kontoene automatisk i DNB Regnskap. Innbetalte kundefaktura merkes automatisk og banktransaksjoner vises rett i systemet hvor DNB Regnskap automatisk kobler banktransaksjonen og regnskapstransaksjonen. En regning kan betales direkte fra DNB Regnskap samtidig som den registreres.

– Det er knallhardt arbeid å starte og drive bedrift. Vi jobber hver dag for å gjøre det enklere for bedrifter å lykkes, sier Schilbred Fasmer.

Robot gjør rutinearbeidet

I DNB Regnskap gjør en robot rutinearbeidet og det blir enklere å drive bedrift.

Med DNB Regnskap kan du sende og motta fakturaer, sende inn mva-endringer og invitere inn et antall brukere til regnskapet ditt. DNB Regnskap snakker direkte med bankkontoen din og kundene dine betaler med Vipps.

Regnskapsløsningen er utviklet av fintech-gründeren Luca Labs.

Denne saken er oppdatert.

Robot hjelper deg med bedriftsregnskapet

Med Puls kan jeg følge med på nøkkeltall hele tiden

Digital rådgiver for deg som ønsker god økonomistyring

Les også